Bra fiske på Storms jiggar!!

Bra fiske på Storms jiggar!!

Nyligen hade jag en kul guidning med tre herrar på abborre och gäddfiske, och bra gick det! Vi drog en drös gäddor och abborrar varav några stora…

Nyligen hade jag en kul guidning med tre herrar på abborre och gäddfiske, och bra gick det! Vi hade en strålande fin dag, och utan tvekan så fiskade (som vanligt) eftermiddagen bäst! Efter lunch brukar det alltid nappa bäst upplever jag, så i fortsättningen vill kunden att vi startar fiskedagen på morgonen med lunchen (han skojade lite)! Hur som helst så hade vi ett bra rally på gäddan, men även abborren nappade bra, den största abborren på klart över kilot (personbästa trots ett helt fiskeliv)!

Bra fiske på Storms jiggar!!

Beten som gav fisk var framförallt Storms Seeker Shad den här fiskedagen, men vi drog även gäddor via en ”snabbt” infiskad Storm Knocker Minnow som är ett mycket intressant bete. Abborrarna hittade vi både grunt och djupt, och två av dom tog vi på grunt vatten med återigen Storms  Seeker Shad jigg (”Säker Shad” som jag brukar säga)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna. Boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer