Bra gäddfiske på Stormbetena!

Nyligen hade jag en kul guidning på gädda, och bra gick det! Vädret var ruggigt vilket satte fart på gäddorna, och bäst fiske hade vi med Storms Seeker Shad & RIP Curly Tail jigg! 

Nyligen hade jag en kul guidning med en pappa och hans söner, och bra gick det! Vi hade ett ruggigt/busigt väder, vilket gäddorna verkade gilla då dom högg bra på våra jiggar! Vi provade både grunt och djupt fiske, och bäst fiske hade vi på ca 2-3 meters djup där vinden låg på! Det blev ganska många napp under dagen (och landade fiskar), och bäst fiske hade vi med Storms suveräna (enl mig) RIP Curly Tail jigg, samt även med Storm Seeker Shad (”Säker Shad” som jag brukar kalla den)! Förutom en massa trevliga gäddor så blev det även ett viltsafari då vi såg havsörnar, minkar och annat! Dessutom krockade vi nästan med två vildsvin som simmade över en fjärd när vi skulle luncha på en trevlig holme, riktigt coolt att se! Det såg nästan ut som en stor krokodil i vattnet när vildsvinen simmade intill varandra, svårt att fota dom men ett kul minne i varje fall! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer