Första gäddan någonsin för Maria!

Nyligen hade jag en kul guidning på gädda, och ”bra” gick det! Fisket var galet segt, men gästerna fick fisk ändå! Maria drog dessutom sina första två gäddor någonsin…  Nyligen hade jag en kul gäddfiskeguidning på sjön, och ”bra” gick det trots mycket kalla nätter och svaga vindar med dessutom sol på det! Vi fick verkligen kämpa för varje gädda, och det dök upp enstaka gäddor här och var! Båda gästerna fick gäddor landade, men vi tappade även gäddor samt hade försiktiga pet på våra beten! På hösten när dom första frostnätterna kommer så brukar det bli svårt fiske, speciellt om det har varit nordanvindar ett längre tag som nu, dessutom hade vi ”fullmåne” på kalaset så kämpa fick vi! Maria som kämpat med sin första gädda någonsin en tid nu landade två gäddor helt själv den här kinkiga fiskedagen vilket får anses som riktigt bra! Dessutom tog hon själv gällocksgreppet på gädda nr två ur håven, som hon inte har gjort annat i sitt liv- bra jobbat! Hennes make Daniel fick också kämpa den här dagen, till skillnad mot en fiskeguidning som han hade med mig för några år sedan då vi landade hela 82 st gäddor på två man (!) och dessutom många stora sådana! Se länk till superfisket: http://www.rapalaproguide.se/2014/04/galet-82-st-gaddor/ då vi drog mängder med gäddor, och även personbästa för Daniel! Idag hade vi en helt annan fiskedag (ett helt annat fiske), men en lika trevlig fiskedag ändå trots att vi fick kämpa för varje gädda! Även idag kändes (en långsamt fiskad) Storm Seeker Shad hetast även om vi även fick napp på annat! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer