Gäddor och gös via RIP Curly Tail!

Nyligen hade jag en kul guidning med ett kompisgäng, och bra gick det! Vädret var grått, vilket satte fart på fisken! Det blev både gös och gädda landat på Storm jiggarna!

Nyligen hade jag en kul gäddfiskeguidning med ett kompisgäng i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Fisket har varit ganska tjurigt en längre tid överlag för dom flesta man pratat med (eller om man kollar resultatlistorna från fisketävlingarna), men på vissa områden har det nappat klart bättre som för oss den här fiskedagen! Som vanligt så hade vi bäst fiske efter lunch, och via en långsamt fiskad Storms stora RIP Curly Tail så drog vi både gädda och gös. ”Skrikiga” färger kändes hetast men det blev även gäddor landade på Seeker Shad (Säker Shad) den här dagen! Det blev inga jättefiskar landade, men b.l.a båda fiskarna på bild tog RIP Curly Tail i olika färger. Förutom en massa fiskar så såg vi även havsörn och annat kul den här trevliga fiskedagen! Ett tips kan vara att fiska där man ser betesfisk via ekolodet, eller i ytan som den här dagen vilket även gav resultat! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer