Storm Knocker Minnow krossade allt!

Nyligen hade jag en kul guidning med två herrar, och bra gick det!  Vi hade ett trögt fiske, men när jag satte på en snabbt fiskad Storm Knocker Minnow så lossnade fisket rejält!

Nyligen hade jag en trevlig guidning med två herrar, och bra gick det! Dock började fisket helt åt skogen, då vi inte fick ett dugg (endast några försiktiga pet på grejerna)! Då vi hade strålande solsken och ett absolut vindstilla väder så tjurade gäddorna totalt för oss, men sen lossnade fisket rejält då vi helt bytte taktik och fiskade snabbt med Storms Knocker Minnow varvid vi började dra gädda på gädda (trots kallt vatten)! Inget annat funkade för oss, helt hopplöst men en snabbt fiskad Knocker Minnow funkade istället superbra för oss den här underbara fiskedagen! Det blev en ”Aha-upplevelse” även för mig som guidat i 19 år då jag satte på en Knocker Minnow åt kunden, för inte hade jag räknat med en sån stor skillnad på fisket med det fina vädret som vi hade samt i det kalla vattnet! Vi provade inte olika färger då det nappade genast på det som vi började med (vi vågade inte ändra det vinnande konceptet), och dom färgerna som rockade för oss (vi provade bara två färger), var färgen: Blue/White samt Rusty Hering! Riktigt kul när allt verkligen känns hopplöst, men sen när man knäcker koden och börjar dra fisk! Kunderna hade aldrig fått så många gäddor på en dag tidigare, och fick även båda personbästa vilket var extra kul! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer