Trevligt abborrfiske med Stormjiggarna!

Nyligen hade jag en kul guidning i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Vi fick en drös abborrar, men även mindre gäddor på Stormjiggarna samt Blue Fox skedarna!

Nyligen hade jag gäster från företaget Nimag Sverige AB (Suzuki bilmarknaden) i båten, och bra gick det! Abborrarna nappade friskt, men vi drog även ett gäng gäddor via Stormjiggarna! När vi körde gädda så drog vi fisk på Blue Fox Lucuius skeden, Seeker Shad samt Knocker Minnow jiggen, men det blev inga stora den här dagen! Till vertikalfisket efter abborre så fiskade en Storm Makan Minnow 3″ jigg i färgen LC klart bäst, men även färgkoden GS fiskade bra den här härliga fiskedagen! Storleken 3″ är egentligen en ganska liten jigg, men funkar jättebra till det här fisket kan jag lova! Ett tips är att söka fisken med ekolodet, och har man ”Side Image” (jag kör Humminbirds plottrar) så underlättar det mycket till abborrefisket! Ett annat tips är att testa olika fiskedjup då man kan hitta grov abborre även på grunt vatten har jag erfarenhet av, trots att många pratar om att man ska fiska djupt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer