Tjuriga gäddor gillade RIP Curly Tail!

Nyligen hade jag en kul guidning, och bra gick det! Gäddorna var generellt tjuriga, men gillade Storm RIP Curly Tail jiggen! Även mycket abborre blev det på småjiggarna…

Tjuriga gäddor gillade RIP Curly Tail! Idag blev det gäddfiske i ”heta grytan”, och bra gick det med tanke på hur segt fiske andra fiskare hade det! Vi körde spinnfiske på olika platser, men när vi kom till en udde så lossnade fisket rejält för oss. Det blev hyfsat många landade gäddor  för grabbarna, men vi började dock med ett abborrerally på vägen mot gäddorna. Abborrarna nappade riktigt jäkla bra när vi hittade dom, och två drifter fick räcka då vi egentligen var ute för att fiska gädda. Abborrarna fick vi på Storms So Run Spike Tail, och färgerna LC  samt LM funkade riktigt bra!

Tjuriga gäddor gillade RIP Curly Tail!

Gäddorna däremot drog vi med RIP Curly Tail som är en favorit för min del! Intressant var att gäddorna högg hårdast när vi ökade inspinningshastigheten då man stressade fisken till hugg! Dom stora rackarna uteblev helt, men vi hade en grymt trevlig fiskedag ändå, och samtidigt har det här gänget dragit stora gädddor med mig förr! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

 

Comments

Kommentarer