Solskensfiske!

Snart är det dags för pimpelpremiär efter dom grova abborrarna. Det behövs nog en eller två veckor till med minusgrader innan jag vågar mig ut på just dessa sjöar men snart så. För att stilla pimpelsuget åkte jag idag till en mindre tjärn där isen legat några veckor.

Man vet aldrig vad som väntar men huvudsyftet med dagens tur var rekreation i det fina vintervädret! Med solen i ögonen begav jag mig ut på tjärnen och satte mig på skryllan och njöt av det fina vädret! Mellan några koppar kaffe blev det några abborrar också, dock i mindre format. Dessa nappade på en 5cm balansare, en Rapala Jigging Rap. Ser verkligen fram imot när isarna ligger på de större sjöarna. Då skall Jigging Rap , Flat Jig och Snap Rap få jobba hårt!

Storabborre på pimpel är ”vinterns spinnfiske”! Hugget i handen!

Ut och njut!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids