Storms jiggar räddade dagen!

Nyligen hade jag en guidning med några herrar i Silver Eaglen, och trots kallt vatten så nappade det gädda ändå! Vi hade trögt fiske, men Seeker Shad räddade dagen!

Nyligen hade jag lite rörfixargubbar i båten på ett kul kundevent, och bra gick det! Bra med tanke på varierat och blandat med minusgrader och kallt vatten så får man nog säga att det gick bra! Speciellt på ett ställe nappade gäddan bra, men vi fick napp även på andra ställen! En del gäddor tappade vi då dom var lite tjuriga, men runt lunch så satt mothuggen som dom skulle! Vi provade en del olika beten, och ett bete utmärkte sig extra kände vi, och det var Storms Seeker Shad som alltid är ett säkert kort (vi fick all fisk på denna i flera olika färger)! Dagens knep var att fiska långsamt, vilket gäddan ofta föredrar så här på senhösten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer