Kul gäddfiske med nya Tranx 301 HG!

Nyligen i kylan så blev det ett privatfiske med nya Shimano Tranx rullen, och bra gick det! Tyvärr tappade vi två stora gäddor, men det blev ändå ett gäng gäddor landade…

Nyligen blev det ett kul privat gäddfiske för undertecknad, och bra gick det antalsmässigt! Jag hade även två gäster i Quintrexbåten (Felix och Johan), och mitt på dagen så tappade Johan en gädda som böjde det mycket kraftiga Shimano Compre 16 ib till max, men sen klev den tyvärr osedd av… men alla ggr över metern på den fisken! Även jag lyckades tappa en stor gädda som högg på en mört som vi hade precis utanför båten, och även den gäddan var helt klart större (troligen även den över metern), men även den gäddan blev tyvärr osedd vilket är extra retsamt! Vi fiskade med framförallt jiggar på olika djup, och själv gav jag Storms RIP Curly Tail mest tid i vattnet! Dessutom hade jag nu min nya Shimano Tranx 301 HG rulle på ett Shimano Compre 2-6 ib spö, vilket var en kombination som jag älskade! En galet skön rulle, och utan tvekan min nu bästa multirulle någonsin till gäddfisket! Shimano Compre och Shimanno Tranx har på senare tid blivit populära bland gäddfiskare, och speciellt Tranx rullen har gillats mycket bland gäddfiskere på facebook som har olika spön som favoriter. Det finns även en 400-storlek, och så småningom ska jag även ha en 401 HG rulle vilket blir kanonbra till mitt tyngre gäddfiske! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer