Seger och leopardbukar!

I helgen var det dags för en liten interntävling mellan Danne, Niklas, Martin och mig. Det skulle visa sig att jag hade haft turen att placera mina spön bäst.

Första gäddan nappade precis när jag fått ut alla spön. En fin gädda på ca 85-90cm som tagit min mört strax under iskanten på 14meters djup. Just detta djup och mörten ca 1 meter under iskanten skulle visa sig vara melodin denna dag.

Det fortsatte fälla på mina spön som jag placerat pelagiskt. Fina gäddor med grymt fin täckning. Men än en gång uteblev den riktigt stora. Det blev 4 gäddor och några bom, med en topp på 98cm. Med dessa 4 vann jag interntävlingen med Danne på andra plats med 2 mindre gäddor. En seger jag kommer leva länge på…. hehe!

Det har blivit några gäddor på Rapala Squall XXH spöna nu och jag gillar dem skarpt. Riktigt roliga att drilla på. Även Shimano rullarna (TR200-G) funkar utmärkt. Bra combo!

Nu i veckan vankas abborrfiske!

Ut och njut!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids