Pimpelröding och stryk i harrklassen

 

Helgen bjöd på lite pimpelfiske efter harr och röding. Vädret var med oss men fisket var lite segare än det brukar. Kan konstatera än en gång att tillgång till ett ekolod gör fisket så mkt effektivare. Man upptäcker snabbt hur fisken beter sig och kan fiska effektivt med rätt bete innan chansen försvinner. Denna gång var det naken mormyska de ville ha efter att ha bitit på blänke i en timma. Idag fick vi stryk i harrklassen av min svägerska…….. revanche nästa gång !

Jag använder uteslutande Deeper pro + kopplad via Wifi till min smartphone. Fungerar suveränt och får plats i fickan. Jag har i år uppgraderat med en Deeper Winter case XL. Detta system kan jag varmt rekommendera. Batteritiden på din telefon förlängs i kylan. Du har även möjlighet att lägga in en powerbank i fodralet. Dock inget jag behövt göra. Mer om isfiske med deeper i ett senare inlägg. Skit fiske mvh Ingemar

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson