Tuffa tider

Idag var tanken att jag och sonen skulle ut och lura några gäddor på ismete. Tyvärr var förhållandena riktigt usla med trippelis och 40cm snö och stöp på denna.

Kanske kom vi ut för sent då jag ansåg att det var för kallt för ”catch and release fiske” under den tidiga morgonen. Vi lyckades iallafall lura några abborrar, mörtar och ett par braxar på pimpel. Så jag är säker på att gäddorna finns där men just idag var dom inte hungriga! Sådant är fisket, ibland hugger det och ibland hugger det inte! Det är det som är tjusningen! Vi hade iallafall en mysig far och sondag på sjön och kaffet smakar alltid bäst när man har chans på stora fiskar! Glädjen när Wilmer får fisk lovar gott! Har nog en riktig fiskekompis på gång!

Nu ser jag verkligen fram imot vårens spinnfiske. Tänk när man kastar ut sin X-Rap Peto över djupkanten, låter den sjunka. Två tre långsamma vevtag sen……PANG!

Kommer bli en fantastisk vår när den väl kommer! Först från finare isar och sedan när isarna försvinner!

Ut och njut!

Skitfiske!

Den är väldigt vacker den där!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids