Abborren gillar Ripin Rap!

Nyligen hade vi en guidning i abborrens tecken, och bra gick det! Vi drog en massa fisk, och ett bete som fiskade bra var Ripin Rap, vilken gav både abborre och gädda…

Nyligen hade vi en kul guidning i skärgården med sikte på abborre (och till viss del även gädda), och bra gick det! Vi drog en drös abborrar på ett ”mindre” område, men det nappade även på gäddor där upptäckte vi (vilket vi även förväntade oss)! Fiskedjupet låg på 2-7 meter, och ett bete som fiskade bra för oss (speciellt när det blåste lite på förmiddagen), var Rapalas Ripin Rap 05 som är ett litet ”högljudbete” (om man vill)! När det är busväder så brukar jag göra lite hårdare knyckar med denna (man kan jigga in betet), och när det är finväder så fiskar jag in den bäst genom att göra små försiktiga knyckar vilket ofta funkar jättebra! Vi drog givetvis abborre på vanliga jiggar också, men dom lite större abborrarna föredrog (den här dagen) våra silver/blå samt färgen F.T Ripin Rap i storleken 05! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer