Mera abborrar!

Efter det lyckade resultatet vid mitt senaste abborrfiske var det dags igen, dock var det dags att prova något nytt. Konkurrensen i Big 5 är galet tuff, men Gäddstorm vägrar ligga på latsidan!

Allting var stuvat och klart redan kvällen innan, eftersom det rådde nya utmaningar räknade jag med lite rekning före så det blev avfärd innan tuppen vaknat. Det här passet hade jag förmånen att få provfiska några nya beten från Rapala som kommer att dyka upp nästa säsong, bara första anblicken osade stor abborre.  Det skulle oxå visa sig mitt luktsinne är på topp!

Efter några mindre abborrar och en del letande uppenbarade det sig helt plötsligt ett sjunket träd på lodet, ett perfekt gömställe naturligtvis. Och det dröjde inte länge förrän mitt Speedmasterspö stod i en härlig båge, och visst var det en grymt fin abborre i andra änden!

48 cm skönhet!

Det var en skön känsla att göra en rejäl uppgradering på listan, och vilken premiär för nya betet! Efter detta kom solen fram och de enda som blev piggare av det var gäddorna i sjön och några mindre abborrar, men det vara bara att borra ner huvudet och kämpa på.  Det var först när solen började sjunka på eftermiddagen som nästa större dök upp, en fin fisk på 45 cm. Fiskade mig noggrant igenom samma område och nästa hugg var brutalt!

48:a igen!

Vilket fantastiskt resultat på första försöket, två fiskar på 48 cm och en ordentlig uppgradering i våran lista. Jag är fullkomligt övertygad om att dessa beten kommer att ge flera stora abborrar både för mig och många andra när de kommer. Jakten på 50+ fortsätter!

Syns!

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide