Storabborre på Rapala Super Shad Rap

Nyligen hade jag en kul guidning, och bra gick det! Vi fiskade gädda, men det blev fina abborrar landade också, bla en stor abborre som klippte en Rapala Super Shad Rap!

Nyligen hade jag en kul och lyckad fiskeguidning på gädda i stormen (det blåste satan i lördags), ursäkta språket men inte stoppade vädret oss! Dessutom fick jag åka mycket långt för att hämta kunderna till fiskezonen från ytterskärgården och in till fiskeplatserna, och sedan köra ut dom igen till sommarstugan efter fisket för sen egen hemfärd mot rampen (väldigt många sjömil blev det i blåsten)! Hur som helst, vi hade ett jättebra gäddfiske redan från början, och det blev även en stor abborre landad på ett av mina favoritbeten, Rapala Super Shad Rap som egentligen är ett ”stort” gäddbete med mycket rörelser och vibration i vattnet! Abborren blev ett nytt personbästa med god marginal för min kund! Vi drog ganska mycket fisk, men efter lunch så blev gäddorna lite tjurigare (försiktigare), men det fortsatte att hugga! Vi fick gäddorna på bla Rapala Super Shad Rap (se bild), samt Storms jiggar etc. Efter guidningen (på vägen hemåt), så stannade jag till på ett abborreställe, och ganska många abborrar blev det för undertecknad där. Dessutom blev det en bättre gädda landad som klev på vilket gav en bättre kamp med dom lätta spöna, en skön avslutning blev det helt enkelt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer