Det finns meriter sen finns det MERITER!

I somras kunde ni läsa följande inlägg på bloggen: Blogginlägg

Det handlade om en abborrfisketur som slutade med en stor gädda. Denna gädda råkade ”bita” mig i fingret så jag tvingades åka på akuten och sy.

Det som inte framkom riktigt i detta inlägg var att detta var under arbetstid. Jag och en till assistent och våra brukare var ute i det fina vädret och fiskade. Sämre kan man ha det på jobbet, men blir man gäddbiten blir saken lite mer komplicerad. Man måste anmäla skadan ifall det blir men senare i livet. Jag anmälde iallafall min skada och tänkte inte mer på det fram tills i veckan då vi hade julfest/julgala med jobbet.

Det delades ut diplom/utmärkelser under tiden vi avnjöt julbordet. Där satt jag i godan ro och skrattade åt alla utmärkelser som personalen åstadkommit under det gångna året. Till slut säger chefen som höll i dessa utmärkelser att det var dags för de två sista utmärkelserna. Han börjar nämna arbetsskador och då föll poletten ner…

Nej ingen annan personlig assistent hade lyckats med någon större bedrift på arbetstid än att bli gäddbiten! Så utmärkelsen var min. Jag vet inte om jag var stolt eller skämdes när 150personer skrattade och applåderade åt min bedrift.

Diplomet hamnade iallafall på väggen bland fiskebilderna.

Nu har jag lyckats vinna Gäddfajten, blivit Rapala ProGuide och fått utmärkelsen ”Årets arbetsskada” av ett gäddbett. Frågan är vad man ska värdera högst? Haha!

Så kan det gå!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer