Taktikbyte gav utdelning!

Igår söndag var vi två båtar som åkte ut och trollade gös. Jag, farsan och Andreas Jakobsson i min båt. I den andra båten fiskekompisarna Ronnie Gyllstrand och Oskar Pettersson. Vädret var soligt med ganska hård vind. Så det var inte lättfiskat. I Torsdags när vi fiskade på det här stället så tog gösarna nästan bara på fluogula wobbler Scatter Rap Husky (citronen) var det som gällde då. Nu ratade dom den helt,riktigt trögt fiske i början. Ronnie ringde uppspelt och rapporterade en fin gös på 6130 gr, den tog på en Scatter Husky 13cm i färgen SSH. Grattis till en fin fisk. Ronnie på bild nedan.Nu riggade vi om spöna och bytte till ett gäng Husky SSH. Då började det hända saker Andreas drillade först in en fin gös på drygt 5 kilo.Under några timmar hade vi sen ett roligt fiske med både gäddor,abborrar och fina gösar, där dom flesta tog just på Rapala Husky Scatter 13 cm (SSH) helt ytligt fiskad.Roligt när man hittar rätt trix för dagen.Göshälsningar Henrik

Comments

Kommentarer