Bra fiske, RIP Spinnerbait och X-Rap Scoop levererade

Nyligen hade jag ett kul och lyckat gäddfiske med min vän och stamkund Adam, och bra gick det! Efter en längre tids sol så lossnade fisket nu, närmare 20 gäddor landade och ett gäng abborrar…

Nyligen hade jag min stamkund Adam Ritums i Quintrexbåten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Det gick klart bättre än vad jag vågade hoppas på då de (gäddorna) varit kinkigt en längre tid nu i den stekande solen och samtidigt har det oftast varit svaga vindar! Den här fiskedagen började bra (vi hade busväder med blåst och regn i luften), många kontakter direkt och även landade! Adam är en mycket duktig fiskare, och visade vart skåpet ska stå tidigt då han drog gädda på gädda (eller missade ett gäng gäddor som högg lite försiktigt)! Jag hade dock bara en gäst i båten den här dagen, men även jag fiskade! Vi hade ovanligt många kontakter, och landade även runt/närmare 20 st gäddor vilket jag tycker är jättebra då dom har tjurat en längre tid nu! Förutom att Adam fiskade bra, så drog han även dagens bästa fisk! Vi fick hugg på det mesta som vi provade, men några beten som kändes extra intressanta/heta var Storm RIP Spinnerbait, Rapala X-Rap Scoop och Storms jiggar (se actionbilderna)! Förutom alla gäddorna så blev det även ett litet gäng abborrar landade då vi hittade 2 områden med väldigt mycket betesfisk, men även gäddor och ett abborrar hittade vi där på båda platserna! Abborrarna fick vi med små Rapalawobblers (3 cm Mini Fat Rap) och Storms Gomuku Spin! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer