Många Stora Gösar i en magisk fiskevecka 7 st supersize gösar

Detta är från en magisk fiskevecka för nån vecka sen, jag var ute och fiskade tre gånger på samma område samma vecka och lyckades att få 7 supersize gösar denna vecka på samma område med tre över 9 kg. Första turen jag var ute så lyckades jag att få tre stycken supersize gösar , dom två tyngsta vägde 9,35 kg och 9,1 kg och då var den tyngsta endast 88 cm. Flera av gösarna hade stora gösar i magen så dom var verkligen i stöten.Fisken stod väldigt högt upp i vattnet det var riktigt stor fisk överallt ett tag hade jag 4 st gösar över 8 kg i ekolodskonen samtidigt helt otroligt. Även stor gädda var aktiv denna kväll jag fick en 112 cm och jag såg en hel del mer gädda i den här storleken men jag fiskade inte mer på gädda denna kväll utan fokuserade på stor gös istället. Stor jigg var det som gällde och huggperioden började efter kl tre på eftermiddagen och det gällde alla dom tre dagarna jag var ute och den höll i sig till och från ända tills jag åkte hem . Det är en otroligt känsla när alla pusselbitar faller samman på en gång och man lyckats att pricka allt rätt . En lina jag använt rätt länge nu som jag verkligen kan rekommendera är sufix flätlina 832
0,15mm. https://youtu.be/dGGoQSc0q0E

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander