Tre Stora gösar blev det dag tre av min magiska fiskevecka.

Detta är från dag tre av min underbara fiske vecka. Tyvärr stress fiskade jag lite denna kväll jag hade tyvärr lite ont om tid och det är aldrig bra när man ska fiska. Denna kväll var den kväll som dom stora var som mest i stöten , typiskt bara för att spara tid så filmade jag inget och spelade heller inte in några livescope klipp denna kväll . Efter en halvtimmes fiskande fick jag inte bara in en stor gös utan 4 st stora gösar som jag uppskattar vägde mellan 8 kg och 10 kg ,i livscope konen ca 10 meter framför mig och som var på mellan 6 och 8 meter djupt , då pratar vi om 4 riktigt stora gösar på samma ställe som en yta som ett litet vardagsrum helt otroligt. När jag hade fisken fiskbar under kajaken var det bara två gösar kvar utav dom 4 ,när jag sen släpper ner jiggen på den ena gösen så simmar den upp och hugger min stora stormjigg direkt, och upp kommer en fin gös på 9 kg blankt även den i riktigt bra kondition Sen lyckades jag lura två st fina gösar till på 8,6 kg och 8,7 kg på drygt 2 timmar ,så tre fina supersizegösar på tre timmar hann jag få sen var jag tvungen att åka hem tyvärr. En fiskekväll som jag sent kommer att glömma.Tänk på att ta på er varma kläder denna årstiden så ni inte fryser Rapala har ett bra sortiment med vad ni behöver för att inte frysa.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander