Nu är det riktigt bra gösfiske på natten!

Nu när det har varit värmebölja, så trollar jag gösen på natten. Senaste turen var jag, farsan och grabben Elvis ute på hemmasjön. Det är inte många fisken, som slår, nattfiske efter gös en varm sommarkväll. Himlen lyser blodrött och jagande fiskar helt ytligt, det är beroende framkallande. Jag använder enkla spöparavaner med ett släpp till Wobblern på 35 meter. Sen svänger jag mycket och stannar ibland, den körstilen gör att betet får en oregelbunden och attraherande gång, som utlöser huggreflexen på gösarna. Den här kvällen fungerade Rapala Scatter Rap Husky 13cm i färgen SSH kanon. Den är en favorit till mitt gösfiske. Bilden nedan Scatter SSH.Huggen duggade tätt med fina fiskar.Nu är det snart dags för semester, då får gösarna se upp. Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren