Grymt fiske på lätt utrustning!

I söndags var det dags för första isfisket, den här säsongen. En liten sjö som ligger i norra delen av Örebro län, valdes ut till dagens fiske. Jag började mitt fiske med en liten orange mormyska som jag agnade med ett nytt bete från Blue Fox (Creature Baits)

Det är olika maskar och sländor med lukt på som attraherar rovfiskarna.Det dröjde inte länge förens dagens första fisk, satt i andra änden. En stark Regnbåge gav upp till kamp, riktigt roliga fiskar på lätta grejer.

När jag fiskar med mormyska så släpper jag ner den till botten, sen fiskar jag sakta uppåt, med små skakningar, det får myskan att se ut som en levande vatteninsekt. Med betet på från Blue Fox blev det en extra attraherande mumsbit, det gillade bågarna starkt.

Det blev en lyckad premiärtur på isen med flera fina fiskar. Pimpelhälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren