Stor Gös 10,96 kg på Rapala peto

Detta är en fisketur ifrån påskhelgen , jag åkte nog i tre timmar innan jag såg min första gös Jag kastade i en Rapala peto 14 cm i färgen SMB mot gösen och andra kastet högg den och upp kom en fin gös på 87 cm. Sen åkte jag ett par timmar till innan jag fick se en riktig fin gös , jag kastade ca 10 gånger på den men den följde bara med peton några meter sen stannade den , och för att inte skrämma den så åkte bort från den i ca en halvtimme och testade ca 10 kast igen när jag kom tillbaka men fick inte nån reaktion alls denna gång . jag gjorde lika dant igen jag åkte bort ifrån den i ca en halvtimme och och kom tillbaka till den igen ,och denna gång i tredje kastet så följer den efter min Rapala peto 14 cm i färgen SMBoch hugger den och upp kommer en en stor gös på 95 cm och 10,96 kg en otroligt härlig känsla när tålamod lönar sig ibland . Det blev tre gösar totalt denna natt men jag såg nog inte mer än 5 fiskar totalt på hela natten.

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander