Rapala var överlägset bäst!

Nyligen åkte jag på ett kul abborrefiske med Kompisen Nille Wedlund, och bra gick det! Rapala Shadow Rap och Shadow Rap Shadow fiskade klart bäst!

Nyligen (innan månadsskiftet) körde jag och kompisen Niclas Wedlund ett nästan 4 dagars abborrepass efter kusten, och bra gick det! Trögt fiske överlag för alla som vi pratade med, men fina abborrar fick vi varje dag ändå… och på vissa platser förvånansvärt många gäddor kast efter kast! En av dagarna fick vi kämpa lite extra då vi hade otur med det mesta, som tex med min mobil som inte finns mer! Sista dagen var klart bäst, då vi nötte på ett större grund nästan hela dagen (samma ankring med olika längder på ankarlinan in och ut), varvid vi fick fina abborrar landade under dagen! Det blev fina abborrar landat på olika jiggar för oss, men klart bäst fiskade (och som väntat) Rapala Shadow Rap, Shadow Rap Shad, Twitchin Mullet samt en av mina favoriter BX-Bratt (med lilla skeden)! De båda Shadow-modellerna gav dock flest napp upplevde vi, men kanske att dom även fick mest tid i vattnet!? Abborre är gott, men så här stora abborrar släpper vi såklart alltid tillbaka till fiskens rätta element! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer