Laxtrolling på havet, två laxar landade!

Nyligen hade jag lite gäster i båten på laxtrolling, och bra gick det! Då fisket kändes lite försenat för säsongen så var vi mycket nöjda med en landad lax på 107 cm. Efter guidningen körde jag ett kort solopass själv, och drog ytterligare en lax till!

Nyligen hade jag en laxfiskeguidning på havet, och bra gick det! Vi fiskade runt Landsort som ligger så långt ut man kan komma från Nynäshamn sett, och riktigt fint fiske har vi där! Många båtar körde hårt, men få fiskar rapporterades det in på VHF radion! Våran lax tog när det var dags att bryta, så en riktigt skön avslutning på dagen blev det! Fisken var 107 cm lång, men då den hade fettfenan kvar så var vi tvungna att återutsätta fisken igen! På vägen in fick vi uppleva naturen hur grym den är då massa trutar stal ejderungar samt en havsörn precis framför ögonen på oss, grymt men fascinerande! Efter att jag släppt av kunderna så ”vallade” jag in två älgar (!!) mot kusten då de var på väg ut mot öppna havet, och efter det körde jag ett minipass och drog en lax själv (med fettfena) då jag inte hade någon att fiska med! Mer laxrapporter kommer in snart, då jag haft fullt upp med allt möjligt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer