Gäddorna gillade Haku, återigen!

”Nyligen” i regnet hade jag lite folk från byggbranschen i båten, och bra gick det! Vi drog 20 gäddor samt missade många! Rapala Haku var som väntat stekhet….

”Nyligen” hade jag lite gubbar från byggbranschen i guidebåten på en kul gäddguidning, och bra gick det! 20 st landade gäddor, och även ett större gäng missade på det! Roger var het som vanligt och drog både största och även flest gäddor under dagen! Rapala Haku i olika färger gav klart flest gäddor, men kanske att färgen ”abborren” och ”papegoja” gav flest hugg!? Bäst fiske hade vi i en stor grund vik där vinden låg på, och speciellt i kanterna på näckrosorna högg fisken bra! Bortsett från Rapala Haku så fiskade vi även med mina nya favoritspön, och det är 13 Fishing Black Fate 40 – 130 gr haspel laddad med en Creed X 4000 rulle. Spöt har en grym ryggrad som skjuter betet nästan till horisonten, och samtidigt en härlig känsla i spöt även med mindre fisk! Sen att spöt är snyggt och dessutom billigt som jag tycker, gör inte saken sämre! Vi drog även gädda på långsamt fiske med Rapala Haku och Peto, men kanske att gäddorna ville ha mer jerkbait gång på betet som Haku har!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer