Vibrax och BX Bratt gav stor abborre

Nyligen fiskade jag i ett hett vatten med grov abborre, men nu blev det nytt sjörekord med min Blue Fox Vibrax spinnare! Även stekheta Rapala BX Bratt fiskade som vanligt bra för oss!

Nyligen fiskade jag med familj i ett kul vatten med grov abborre och mycket gädda, och bra gick det! Många gäddor och abborrar blev det! Rapala BX Bratt fiskade som vanligt stabilt och bra med många hugg, men även Blue Fox spinnarna som även levererade nytt ”spinnare-pb” på 1,420 kg för undertecknad (troligen världens bästa spinnare om jag får välja)!? Det är inte bara Rapala Shadow Rap, Jack Deep etc etc som funkar bra på grov abborre, utan även Blue Fox suveräna Vibrax spinnare som i mina ögon är ett mycket underskattat bete på storabborre! Bx Bratt med lilla skeden är förövrigt ett långkastande bete med 0,10 mm flätlina som fiskar mycket bra på det grundare vattnet där vi fiskade! På tal om grunt vatten, vi hade inte en enda cm tillgodo när vi skulle ut till ”heta grytan” med nya biltaksbåten, se bilder (vansinnigt grunt och smalt med lågvattnet som vi nu hade)! 13 Fishing spöna och rullarna fick klart godkänt av oss alla tre i båten, riktigt trevliga spön! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och framförallt höstens (samt vinterns) fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer