Rek-fiske med många fina arter i Norrland!

Tidigare i somras så åkte jag och Mattias till Norrland och Lappland för att reka inför en kommande ny fisketävling! Vi hittade flertalet coola vatten, och fick även fina fiskar på rek-fisket (dessa bilder är dock INTE från tävlingen)!

Tidigare i somras så åkte jag och Mattias Holgersson till Norrland och Lappland för att reka olika fiskeplatser inför en kommande fisketävling som kommer att publiceras nästa år. Vi åkte mycket bil med start i Stockholm för min del, och snurrade runt i norra Sverige! Fisket gick ganska bra då vi fick en del roliga arter, men inte allt som vi ville ha! Det blev både öring, harr, gädda, mört, abborre, regnbåge och röding (bild saknas)! Samtliga fiskar (inkl mörten) fick vi med artificiella beten från Rapala och Storm! Mer info om tävlingen kommer senare, men en lite release eller teaser finns redan ute på nätet! En kul resa som samtidigt var lärorik och spännande då vi fiskat i världens coolaste miljöer! Beten som vi drog fisk på var bl.a. följande: Rapala Peto, Haku, Jack Deep, Count Down, Nauvo samt Sttorm T-Bone, Ultra Blade, V-Slab, Tock Minnow och Largo Shad! Mer info, bilder och videos kommer senare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (www.fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha och några äldre fiskerapporter är dessutom på gång snart igen att uppdateras! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida där med en massa sköna bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer