Bra gös och gäddfiske, fina fiskar upp!

Nyligen var jag ute på isen med några vänner, och riktigt bra gick det (vi tappade räkningen)! Vi fick en drös gäddor och gösar, varav några klart bättre! Strikemasterborren gick som en dröm trots tjock is och många borrhål!

Nyligen var vi ute på isen och ismetade efter gädda och gös, och riktigt bra gick det! Drömväder med sol och svaga vindar gjorde inte saken sämre! Vi tappade räkningen på antal gösar och gäddor! Riktigt kul när vi fick fin fisk samtidigt som vi hade strålade sol på sjön! Varm pyttipanna och god fika gjorde inte saken sämre! Trots många hål så hade vi ca 75 % batteri kvar på isborren, och på min Mega Live kunde vi även se flera bättre fiskar, både bottennära och högre upp! Dessutom p.b för Tomas på fin gös, en härlig dag på isen som sent kommer att glömmas!

Det blev en massa borrhål med 250 mm Strikemasterborren under fiskedagen, och vi gjorde endast av med en enda diod av fyra dioder, så vi hade ca 75 % batteri kvar när jag kom hem trots tjock is! Strikematser batteriet har en testknapp precis som Minn Kotas elmotorer har, så det är kanonbra och super smidigt att checka status på batterierna under fisket! Imponerande och smidigt samtidigt som borren är oerhört kraftfull! Dessutom slipper man buller och avgaserna från tex mina tidigare motorisborrar med bensin, och det är galet skönt!

För er som är sugna på ismete efter gädda och gös samt grov abborre så är ni varm välkomna, dessutom numera även med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka vinterns ismete eller pimpelfiske, samt vårens och sommarens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras, då jag har haft några sköna fisketurer nyligen! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer