Fin gädda på heta Rapala Haku (ny färg)!

För ett tag sedan så körde jag en gäddguidning med några gäster, och efter fiskeguidningen så testade jag en helt ny färg från suveräna Rapala Haku – och bra gick det!

Yes, för en tid sedan så körde jag en kul gäddfiskeguidning med några gäster, och bra gick det! Jag hade dagen före fått ett paket med bl.a. nya Rapala Haku i en ny färg för min egen del (se bild)! Själva Haku har jag fiskat mycket med med stora framgångar, men nu var det frågan om en helt ny färg för undertecknad! Jag hann inte göra många kast alls när gäddan högg så det dånade i mitt spö! Jag fiskade på ca 3 meter vatten, men då Haku går lite grunt så måste gäddan ha klivit upp och hämtat min Haku!? Det blev en fin gädda landat, och sedan bröt jag för hemfärd! Det blev ett lyckat testfiske då jag inte hann göra många kast alls!

För er som är sugna på spinnfiske efter gädda, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna (eller fiskekajakerna) – boka sommarens och höstens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul sida även där där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer