Stora kundgäddor (10,5 kg + 7,7 kg) på suveräna Rapala Nauvo 37 gr!

Nyligen hade jag en fiskeguidning med lite byggfolk, och bra gick det! ”Nya” Rapala Nauvo 37 gr levererade bra – och stort! Vi fick en hel del napp, men även en på 10,5 kg samt 7,7 kg på skedarna!

Roger med en fin 110 cm tjockis, och 10,5 kg. Nauvi färgkod: PKL.
Roger med en fin 1104cm tjockis, och 7.7 kg. Nauvi färgkod: ROL.
Rapala Nauvo 37 gr simmar fint, kastar långt och levererar alltid bra med gädda – som den här dagen med fisk över 10 kg!
Hamburgarna jag bjöd på fick 10 av 10 poäng av min kunder, vilket jag tackar så mycket för!
Extra kryddig burgare med extra Bacon smakade kanonbra på sjön!

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning med byggfolk på gädda, och bra gick det! ”Nya” Rapala Nauvo 37 gr levererade jättebra, och stort! Vi fick en hel del napp, men även stora gäddor på den stekheta Rapala skeden! Yes, nyligen hade jag Kvalitetsbygg AB i båten på gäddfiske, och som vanligt så slog gästen Roger Granath till rejält! Gädda på 10,5 kg och ”endast” 110 cm längd, samt 7,7 kg med sina 104 cm! Roger har fått många gäddor över 7-9 kg med mig genom åren (största strax över 10 kg men den fick vi för över 20 år sedan), och dessutom tog han båtrekordet i min Eagle nu i maj med en lax på 20,3 kg på Östersjön!

Betet för dagens gäddfiske var kanonbetet Rapala Nauvo 37 gr (som är stekhet på gädda)! All fisk tog Nauvo i olika färger under fiskedagen, och är ett måste i mina betesboxar! Den enda gången jag egentligen inte sätter på en Nauvo är på tidigt vårfiske på grunt vatten (även sent höstfiske på grunt vatten), men då väljer jag istället tex en Rapala Haku, Peto eller en Otus! Tack som fan grabbar, riktigt kul var det! Dessutom fick jag ett mycket gott betyg för hamburgarna som jag bjöd på, och kladdkakan var kanon också haha…

För er som är sugna på spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge nu, speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Mega Live givare! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats aningen mindre frekvent än vanligt! Nya fräscha fiskerapporter är dessutom på gång snart att uppdateras igen då jag har flera riktigt stora fiskar som ska in på hemsidan (tex riktigt gigantisk tonfisk på 280 cm)! På återhörande!

Ps. För er som har Instagram då har jag även en kul fiskesida även där med över 800 st sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer