Myggbiten och lycklig

Riktigt hård vind idag, men några napp blev det. Magda fick känna på tyngsta och längsta fisken. Att åka ut utan håv är ju ett säkert kort för att få på en stor fisk. Denna fina öring var det riktigt bra krut i. 15min fight innan den gav sig såpass att jag fick greppa den i stjärtspolen. Flera vändor in bland stora stenar vid land. Linan sprätte över stenarna så pass att halva lindiametern var uppfransad på ett par ställen. Som tur var satt det sufix advance fluorocarbon på hela spolen, vilket troligen räddade situationen. Magda fiskade med ett 13Fishing Muse Black 5-20gram med en 13Fishing Modus SZ2.

Kika in Modus SZ2, det är en riktigt bra rulle till ett oslagbart pris i mina ögon. Muse Black spöna är också väldigt fina för den som vill ha bra känsla i grejerna.

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson