Bonnatrolling gav kusinen en vacker storöring

En kort rapport från de senaste dagarnas öringfiske. Jag och min kusin kommer inte ut så ofta tillsammans, men när vi väl gör det så går det ofta bra. Denna dag var inget undantag. Efter 7h fiske var det äntligen dags för en bättre öring. Fisken simmade mot båten efter hugget vilket vilseledde storleken….”oj jäääävv@# vilken fin!” när den for upp i ytan bara några meter bredvid båten. Det blev en spännande håvning när vi visste att det var nytt pers för Sebastian. En säker håvning och fisken vägdes till 4,4kg på Rapalas RCD digitalvåg. Grattis! Senaste tiden har luhr Jensen dipsydiver med en Möresilda bakom fungerat riktigt bra! Ca 120cm tafs bakom dispy med snubbler. Använd alltid en snubbler så slår sig färre fiskar loss!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson