Galet abborrfiske på nya Bladed Jig!

En nyhet för i år är RAP-V PERCH BLADED JIG.
I mina ögon ser inte den betestypen direkt stekhet ut men jag har ju tidigare fiskat riktigt bra med vanliga vibrationsbeten så jag tänkte att jag skulle ge det en ordentlig chans.

Vid senaste abborrpasset glänste betestypen verkligen. Jag satt en STORM jointed Minnow i en guldglittrig färg som trailer. Det nappade bra och det tog inte lång stund innan abborrarna dragit av shadtailen på den så istället för att byta jigg så fick den sitta kvar trots att den var stjärtlös. Det var något som abborrarna inte brydde sig om utan jag kunde i ”solnedgången” få ett gäng fina abborrar på kombinationen.Har du inte testat en Bladed Jig så tycker jag att du ska göra det. Då kan du ju också passa på att använda nån stjärtlös shadjigg som trailer.Kasta, veva i jämnt tempo och håll hårt i spöt!

Comments

Kommentarer

Om Johan Pettersson