Körglädje ihop med fiske

Går det att ha körglädje på vattnet samtidigt som man kan fiska seriöst? Svaret är JA! Några fartfyllda dagars fiske är över efter harr i våra strömmar. Både Jack Deep och Fat Jack fick smattra nere i groparna bakom SeeDoo Fishpro. Huggen duggade tätt på varandra och vi landade flera fina harrar. Provade även ut Original F11 för att se om älvens prickiga öringar var sugna. Men harren kastade sig över betet innan en öring hann säga hej. Kul med mycket napp på kort tid.

Maskinen som jag körde för resan var första gången jag prövade ut den i strömsatt vatten. Otroligt smidig och man tar sig överallt. Inbyggt trolling läge samt ekolod gör inte saken sämre. Utformad för fiske och inga problem att vara två på maskinen samtidigt, så pass stabil är den! 

Ska ni ut och fiska efter harr och öring i våra strömmar så glöm inte Jack Deep och Fat Jack hemma! De små betena går inte att motstå för harren och öringen.

Vill även rikta ett stort tack till B.lundström som försedde mig med körglädje på vattnet!

Comments

Kommentarer

Om Lucas Lövgren