Trevlig guidning med stor gädda på slutet av dagen!

Häromdagen hade vi en tre båtsguidning med nio stackare som haft otur i livet, och som hamnat snett med mycket! Härliga gubbar med trasslig tillvaro, det var Stadsmissionen som ville ge hemlösa lite livskvalitet i livet vilket kändes bra för mig som fiskeguide att kunna hjälpa dom ut på sjön och naturen!

Häromdagen hade vi en trebåtsguidning med nio stackare som haft otur i livet, och som hamnat snett med mycket! Härliga gubbar med trasslig tillvaro! En av killarna berättade om sin stroke då han låg medvetslös länge, men hans kompis tyckte att det inte var något speciellt med det, då han själv varit död (dödförklarad), men ville uppenbarligen leva vidare! Det var Stadsmissionen som såg till att herrarna fick lite livskvalitet, och visst kändes det bra som fiskeguide att kunna hjälpa dom ut på antagligen det bästa som hänt dom i år gissar jag!? Fisket då? Det blev gädda, tappad gädda och efterföljare men ganska kinkiga gäddor antagligen pga. fullmånen då alla tre båtarna hade det tufft med gäddorna!? Skeddrag (Harmaja) och suveräna Rapala Jointed Shad fick bada idag (grunt fiske)! Efter guidningen så provade jag själv en het kant som gav mig den här fina gäddan vilket blev största fisk under dagen, riktigt nice! Ett stort tack till Stadsmissionen och Jari Halkonen för bokningen, bra arrangemang och godaste hamburgarna någonsin (han är ju även en kock)!

För er som är sugna på tex spinnfiske efter pelagisk gös, gädda samt abborre, så är det läge nu till hösten. Speciellt då jag numera även erbjuder fiske med min nya stekheta Humminbird Mega Live givare. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer redan nu. Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om hemsidan (Fishguide.se) den senaste tiden uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Väl mött..

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul fiskesida även där med snart 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar och annat fiskerelaterat kul / 984 st). Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig gärna där, så följer jag er tillbaka!

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka 0708-722733. Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer