Fin gädda, och bra fiske i hårda nordanvinden!

Nyligen hade jag 2 olika fiskeguidningar, och bra gick det! Först hade jag Fromm Sweden AB med en gäst från Taiwan, och sen några dagar senare 2 stamkunder i stormvindarna under ett 2 dagars fiske i andra fiskevatten. Bra med napp sista dagen i solskenet (men minusgrader hela dagen)..

Nyligen hade jag 2 olika fiskeguidningar, och bra gick det! Först hade jag Fromm Sweden AB med en gäst från Taiwan nu i torsdags, och sen nu i helgen två stamkunder i stormvindarna under 2 dagars fiske i andra farvatten. Bra med napp den sista fiskedagen. Vi hade en plan, men mycket hårt väder i helgen tvingade oss att tänka om helt vart vi skulle fiska, då det heta fiskeområdet som vi skulle till kändes mycket tveksamt pga hårt väder i Quintrexbåten, så vi valde en helt annan sjö (2 gäddor nappa där), och fick en brutal snöstorm med ännu hårdare vindar på väg in mot land! Dagen efter hade vi återigen mycket hårda nordanvindar (dessutom minusgrader hela dagen) så det blev ytterligare ett helt annat fiskevatten där vi hade ett bra fiske trots det dåliga fiskevädret! Kunden Victor drog störta gäddan, och det som har gett hugg för oss har bl.a. varit Storm Boom Shad, T-bone och Rapala Otus / Peto som alltid är stekheta enl mig! All fisk den senaste tiden har vi tagit via spinnfiske..

I torsdags hade jag en annan fiskeguidning (halvdag), och då hade jag Fromm Sverige AB med en gäst från Taiwan i båten. Is och kallt vatten var inte lätt men gästerna fick napp ändå, och extra kul var att gästen från Taiwan fick sitt livs första fisk/gädda någonsin med mig via en Rapala Haku, lyckan var total kan jag lova då han aldrig tidigare sett en levande fisk förr (bortsett från akvarium)! Jag passar nu även på att tipsa om ett kanonbra gäddspö samtidigt, dvs Okuma Guide Select Monster Bait 100 -212 gr, ett riktigt nice spö (lätt, skönt och bra priser), laddad med en Okuma Komodo rulle! Våren är äntligen här, känn er varmt välkomna ombord i båda båtarna!

För er som är sugna på spinnfiske efter tex gädda, havsöring eller kanske pelagisk gös från båtarna, samt det trevliga abborrefisket, så är det läge att boka nu till vårens alla fisketurer. Vi kör klart mest efter abborre med Mega Livegivaren för er som vill prova det, men erbjuder även pelagiskt spinnfiske efter gädda och gös för dom som vill prova på det fisket!? Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna eller i fiskekajakerna (3 st) – boka vårens och sommarens fisketurer redan nu. Kom som ni är, allt ingår som vanligt – varmt välkomna ombord!

Ps. Vi kör på fiskeguidningarna precis som vanligt, även om min egna hemsida (Fishguide.se) den senaste tiden har uppdaterats mindre frekvent än vanligt! Väl mött..

Ps. För er som har Instagram så har jag även en kul sida där med över 1000 sköna fiskebilder (oftast stora fiskar). Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Följ mig, så följer jag tillbaka! Jag finns även på Facebook med sköna fiskerapporter även där..

Ps. För er som har “Tik-Tok” så har jag numera även en sida där med en massa sköna fiskebilder och videos! Länk: https://www.tiktok.com/@fishguide.se

Fiskehälsningar, Mikael “Mike Pike” Puhakka – Bokning: 0708-722733 eller www.fishguide.se

Comments

Kommentarer