Edvin var på besök och fina abborrar togs

Edvin från Team Galant kom hit på besök, givetvis stod abborre på tapeten.
Vi anlände till vattnet vid 7tiden och i första kastet så plockar Edvin en abborre på ca 800g så de var ju en skön start, en kvart där efter så sitter nästa abborre och den väger hela 1100g fisken var som en fotboll. Jag har som vanligt oflyt när jag fiskar med nya människor, eller så låter jag dom plocka ett par fiskar och sen visar jag vart skåpet ska stå hehe.
1480g

Denna dag så var de första timmen som var bäst, vi kämpade med att försöka hitta fisken men vi fick inget på ett par timmar. Humöret var på topp ändå och de blev ännu bättre när jag känner tunga gung i spöet och säger till Edvin att ta fram håven, visst är de en abborre som landar i håven och de är en bra fisk, tyvärr har fisken lekt men den väger ändå in på 1480g. Fisken tog på en Storm Pro Minnow Shad i färgen vit/glitter. Vi byter vi ställe och där plockar vi lite småfisk, senare under kvällen så får vi för oss att meta lite vitfisk så vi tar ett par fina sarvar, mörtar mm. En riktigt kul fiskedag på 14 timmar där vi hann ta många arter och hann snacka mycket fiske.  abborre

Shimano Yasei Dropshot spöet är klockrent, du känner minsta lilla pet och du ser tydligt på toppen när jiggen studsar i bottenedvin 700gEdvin 1100gEdvins abborre eller ska jag skriva fotboll? Edvin koncentrerad på toppenEdvin är koncentrerad på spötoppen sarv

 

 

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide