Beröm som berör!

Man får några ”likes” här och där som bloggare och  ibland någon kommentar på sina inlägg. Man vet inte så mycket om vem som läser, eller hur många som läser. Är det bra eller dåligt det man gör?Förhoppningsvis finns det läsare som tycker man gör ett hyfsat jobb och så länge man inte får kritik brukar allt vara frid och fröjd. Men det är när man får sådana här fina meddelande efter en fisketur som man känner att den fiskeglädjen man försöker förmedla i ord och bild, och även i form av rent fysiskt fiske som det gällde denna gång, ändå gör det värt allt jobb med att blogga. Tack Lucas!

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson

IMG_0092

”Helt totalt underbart skrivet på inlägget Carlo:) Du är bäst! Det är supercoolt att få fiska med någon så bra på fiske som du!:) Schysst video Carlo! Den dagen kommer jag aldrig glömma!:)

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide