Många ismete napp!

Nyligen tog jag ett ismete med en vän, och bra gick det! Vi körde i ett vatten som gett en del gös, men även mycket gädda! Idag nappade det friskt, men vi missade även väldigt mycket fisk..

20160218_123159Nyligen tog jag mitt andra seriösa isfiske för vintern (har pimplat några korta pass), och bra gick det! Förra ismeteturen hade jag feber och frös mycket (passade då på att fiska när det var milt i några dagar trots feber, se tidigare fiskerapport) men idag kändes det klockrent att komma ut! Den här dagen fiskade vi nära en ö vid en djuphåla där vi hittade fisken mycket nära land, men vi hittade även ett djupområde på dryga 11 meter som gav många napp mitt i sjön. Vi hade väldigt mycket napp, men missade det mesta faktiskt trots högt lufttryck etc. Dock var det nära fullmåne, vilket påverkade fisket mycket tror vi! Jag tror faktiskt att det måste vara något slags rekord då vi säkert missade mer än hälften av alla nappen, och har aldrig varit med om så många bomnapp någonsin på en fiskedag! Flera napp var garranterat gös, men även gäddorna nappade galet försiktigt trots mörtar på kroken! Gäddan på bilden tex tog extremt försiktigt, och faktum är att jag trodde att det var en abborre som drog i mörten tills jag kände dom tunga knyckarna! Den här vintern har jag fiskat mycket lite, men på söndag kör vi hårt och länge (kanske även ett litet pass imorgon också)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vinterns, vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer