Ökenfiske i solen!

Det är inte alla fiskedagar som resulterar i tunggung i spöt och massa feta fiskebilder att skryta med. Långt ifrån alla dagar! Men man får vara glad ändå, bita ihop och komma igen.

Hur ett abborrfiske kan vara så trögt är rent oförståeligt. Knappt en darrning i pimpelstickan på hela dagen, ändå har det stundtals varit mycket fisk på lodet. Man har väl inte rätta knycken helt enkelt… Något som däremot var positivt var vädret. Strålande sol från en molnfri himmel och nästan vindstilla. Underbart! Eftersom inte fisken ville samarbeta får jag bjuda på några andra bilder istället. Fiskedagen blev visserligen misslyckad, men det blev i stället en friluftsdag som är svårslagen.

image

image

image

image

image

 

image

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide