Två havsöringar landade!

Nyligen hade jag årets första havsöringsguidning, och bra gick det! Vi hade totalt ca 6-8 kontakter, och landade två av öringarna! Kul är att öringfisket har blivit mycket bättre runt huvudstaden…

20160408_104258_resized RPG 20160408_170820 RPG nr3Nyligen hade jag lite kunder ombord på havsöringsfiske utanför huvudstaden i skärgården, och bra gick det! Vi missade dock många napp, men lyckades ändå landa två godkända havsöringar vilket var trevligt då jag nästan hade lovat fisk i förhand till kunden! Vi körde flertalet ställen, och som vanligt så blev det ”ketchupeffekten” då vi hade flera kontakter på små områden! Vi blandade en del bland beterna, men klart flest hugg hade vi på Rapala Minnow Spoon i kromade färger! Ett tips vid havsöringsfiske är att använda polariserade glasögon då man ser mycket mer vad som händer under ytan, och ett annat tips är vevstop då samtliga hugg kom vid just vevstopen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och kanske höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som har Instagram så har jag en liten sida där med en massa fiskebilder numera! ”Fishguide.se” heter sidan om ni är nyfikna och kanske vill följa…

Comments

Kommentarer