Gösen på hugget i värmen två supersize

Fisken var verkligen på hugget i går, det var mycket fisk uppe och jagade i övre vattenregionen släppte man på mindre gös så steg den flera meter i vattnet för att hugga på jiggen,och det är inte ofta man får vara med om det längre. Dom större var lite mer försiktiga jag hade flera stycken stora gösar som bara lyfte lite på jiggen  för att sedan simma vidare. Jag lyckades till slut lura 2st fina supersize gösar på 94cm och 8,65kg  och en på 90cm.  Jag testade även att jigga lite abborre och även den var riktigt i stöten jag fick en hel del på upp til havlkilot.

Betet för dagen till gösen var BZ med klippt stjärt, och en provjigg från storm. Till abborren körde jag med storms so run superu shad 4″ den går riktigt fint i vattnet.

P1100526P1100517P1100537

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander