Rödinggodis!

IMG_1897

Heta rödingbeten som alla levererade fisk under gårdagen korta, men intensiva rödingpass.

Från vänster: Storm Supuru Shad funkade perfekt och flera rödingar kom på den. Sen kommer en Storm Joker med den finessen att man kan ta bort flärpen nere vid svansroten och därmed få en hetsigare gång. Funkade även den på flera fiskar både med och utan flärp. Därefter kommer en Gomoku i 35 gram som knappt behöver någon ytterligare presentation. betet har slått igenom stort i år och finns nog i de flestas betesboxar. Finns i två vikter, 25 och 35 gram och i sex färger. Ett superbete helt enkelt! Detta i kombination med en högväxlad Shimano Metanium DC och ett Shimano Yasei Vertical Jigging klassat upp till 35 gram utgör en helt perfekt kombination för det här superspännande fisket. Ut och prova, det är högsommaren som är Prime Time!

Med vänlig hälsning Björn ”Carlo” Karlsson.

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide