Stort kundevent på gäddfiske!

Nyligen hade vi ett stort kundevent (många guidebåtar), och bra gick det! Fisket var segt för alla, men fläckvis nappade det helt okey för gästerna ! Jiggarna och skedarna var bäst…

20160902_144521 20160902_151345”Nyligen” hade jag tre herrar i båten på ett stort kundevent, och bra gick det! Vi var 10 guider med 3-4 kunder per båt, då gäddfiske var bokat av kunden. Vi i min båt började med att dra en snabb gädda ganska snabbt intill en ö, men sen hade vi ett ganska trögt fiske under några timmar. När lunchen närmade sig hittade vi en kant med huggvillig fisk, och helt okey nappade det där (vi missade dock dom flesta gäddorna innan mothuggen satt som dom skulle)! Efter en skön lunch så valde jag att åka tillbaka till platsen där vi hade dragit gäddorna före lunch, och även nu nappade det fortfarande helt okey på grunt vatten för oss! Fiskeguidning är kul, man träffar på mycket kul folk (som tex herrarna i båten), men jag har även haft x-stadsministern Göran Persson, Thomas Ledin, Niclas Strömstedt etc ombord i min guidebåt vilket är kul sedan jag började fiskeguida 1998! Blue Fox skeddragen var heta, men även Seeker Shad som är ett superbete då fisken tjurar!  Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer