Storm Split Tail – igen!

Nyligen hade jag en granne i båten på gäddfiske, och samtidigt fick kusinen från Australien haka på, och vilken superfin gädda kusinen drog som första fisk någonsin (se bild)!

20160823_100335-rpgNyligen hade jag grannen Mathias ombord på ett kompisfiske i Quintrexbåten, och bra gick det för oss alla! Vi drog fina gäddor lite överallt, men bästa fisken drog kusinen som aldrig fått en fisk förr (dessutom som första napp och fisk någonsin, se bild)! Vi fiskade med olika beten, och bäst fiske hade vi med Storm Split Tail som snabbt har blivit en favorit för min egen del! Dock glömde jag boxen med alla suveräna Seeker Shad hemma, som kanske fortfarande är betet nr 1 för mig (funkar jättebra under alla årstider)!? Vi drog även gädda via Blue Fox skeddragen, samt även via BX Walking Minnow som vi retade gäddorna med precis under utan över sjögräset, ett grymt coolt bete förövrigt (en cool ”snickers”, men förhoppningsvis kommer det även en större modell av denna i framtiden med samma egenskaper)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer