Lyckad storguidning, gäddfiske bokat!

Nyligen hade jag ett större kundevent inbokat, och bra gick det! Vi var fyra guider som tog hand om alla 16 kunderna som hade bokat ett skönt gäddfiske. Många napp blev det med Storms jiggar, samt även via Blue Fox skedarna…

20160923_16262220160923_151347-photo20160923_152150

Nyligen hade jag ett större kundevent med gäster från Sorma Sverige AB, och bra gick det! Fisket var dock trögt överlag då alla guiderna fick kämpa för varje fisk (speciellt före lunchen), men på vissa fläckar nappade det bättre! Vi i min båt körde mycket med Storm Split Tail jiggen, men även Seeker Shad och Blue Fox skedarna som alla kändes heta. Fram till den gemensamma lunchen så kunde vi konstatera att alla båtarna hade haft det ganska tufft med att få napp, men några gäddor hade det landats i varje fall i några av båtarna. Efter en skön lunch på en mindre ö så körde vi alla hårt igen då det var tävling om längsta gäddan, och bra gick det för oss då vi hittade en platå med mycket fisk (vi missade även ganska många napp). Alla i min båt fick gädda, och utan tvekan var Kickis gädda roligast (se bild) då hon drog sin första gädda någonsin på sitt allra sista kast vilket var riktigt kul (jag sa åt henne bestämt innan att ”på det här kastet drar du en gädda” – och så blev det även med mycket tjo och tjut för alla ombord)! Jag är faktiskt förvånad att det behövde dröja ända till sista kastet för att få den allra första gäddan, då hon fiskade minst lika bra som dom andra i båten, eller t.o.m bättre då hon siktade och kastade mycket bra under hela fiskedagen vill jag påstå! Det finns dock inget skönare än att få en fin fisk efter att man kämpat hårt, som Kicki nu gjorde hela dagen! Totalt drog vi i min båt 15 gäddor med en topp på över 90 cm, de andra guidebåtarna hade inte lika mycket tur som vi och fick nöja sig med allt mellan 0 – 6 gäddor i sina båtar under fiskedagen. Gäddfiske handlar ibland om tur, men även att hitta fisken vilket vi uppenbarligen hade turen att göra här fiskedagen (samt att ha sköna och heta Storm och Blue Foxbeten som funkar när man väl hittar fisken)! Jag vill passa på att tacka duktiga Matte Svensson från Sorma Sverige AB med sina kunder, samt även alla guiderna (Hasse Nordin, Patrik Wall och Patrik Lindström) för en trevlig och lyckad fiskedag på sjön! Matte Svensson från min båt var förövrigt vinnaren av tävlingen om den längsta gäddan, vilket var riktigt kul! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer