Storguidning med många napp!

Nyligen hade jag ett större kundevent med 16 kunder från Mercado Medic AB på ett kul abborre och gäddfiske, och bra gick det! Båtarna var fördelade med 3 båtar på gäddfiske, och själv körde jag ”abborrefisket” i min båt…

20160917_143101 20160917_143013

112-8-3

Nyligen hade jag ett lite större kundevent då jag hade 16 kunder bokade från Mercado Medic AB, och bra gick det! Tidigare år (liksom även i år) ville kunderna ha en mix av 3 båtar på gäddfiske, samt en båt på abborrefiske vilket det även fick bli. Tidigare år har ”abborrebåten” haft det ganska tufft med att få upp just abborre, så i år ville jag köra den båten istället och försöka styra upp det fisket, och bra gick det som tur var! Vi hittade mängder med abborre på vissa heta fläckar, och fick stundtalls ganska bra med fisk som tur var! Normalt får vi alltid även minst ett par bonusgösar när vi är ute, men den här dagen uteblev dom helt, däremot fick vi som sagt mycket fisk annars! Vertikalfiske och jiggfiske gav all fisk, och då vi körde vertikalfisket så drog vi bäst på Storms 4 tum Spike Tail jigg. När vi jiggfiskade så fiskade vi bäst med Storms Hypno Grub jigg. Färgerna verkade inte spela någon roll, utan däremot så verkade naturtrogna färger fiska bäst då dom normalt alltid äter mycket nors! Gäddbåtarna hade alla ett riktigt trögt fiske både i mängd och i storlek, men en fisk stack ut rejält från dom andra fiskarna som duktiga Robin Rydberg drog på hela 8,3 kg i Hasses båt! Det är bara att gratulera till en riktigt fin sommarfisk. Gäddbåtarna hade det som sagt tufft, men riktigt bra kämpade dom på och minst några gäddor per båt blev det i varje fall bland kobbar och skär. Jag vill härmed även passa på att tacka Leif, Robin och alla andra kunderna från Mercado Medic AB, samt även guiderna (Hasse Nordin, Håkan Blomgren och Patrik Lindström) för en trevlig och lyckad fiskedag på sjön! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer