Trevligt abborrefiske med kunder!

Nyligen hade jag fyra gäster i båten på abborrefiske, och bra gick det! Gästerna drog ett gäng abborrar, och bäst fiskade vi med Storms 3 tum Hypno Grub i varierande färger. Många känner säkert även igen en av gästerna, superläkaren Göran  Sjönell från TV…

20160914_16205620160914_093724

Nyligen hade jag en riktigt skön dag på sjön då abborrefiske var bokat! Vädret var kanonbra, likaså stämningen och fisket! Förra gängen jag hade dessa gäster ombord (för ca 8-10 år sedan) så drog vi 47 gäddor, och med en fin madam på topp! Idag var det dags igen, men nu siktade vi på abborren istället då dom numera vet hur man drar mängder med gädda. Vi började dagen med att dra några abborrar efter en udde, och flera fiskar var fina! Fisket fortsatte och ibland fick vi leta efter abborren, men när vi väl hittade dom så högg dom hårt! Vi provade olika jiggar, och bäst fiskade Storms Hypno Grub då abborren satt djupast krokad med just dessa jiggar! Metoderna bestod av vanligt jiggfiske, men även av vertikalfiske som även gav dom största abborrarna under dagen! Kul var också att jag hade återigen den supertrevliga Göran Sjönell (TV4 doktorn) ombord, och bra fiskade även han (bild två)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa sköna fiskebilder! Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa…

Comments

Kommentarer